Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:207932 kpl

Yhteystiedot:

Lindbiski kennel
Hilkka Lindberg
puh. 0400-011503

Bearberry's kennel
Jorma Lindberg
puh. 040-5567946

lindberg.jorma@pp.inet.fi

Lähetsalontie 118, 85900 Reisjärvi

 Pentusuunnitelmat

pennut.jpg


Odotettavissa Lindbiski pentue viikolla 10/ 2020

Emä: Lindbiski Pohjolan Tytär
Isä: Metsäsuharin Vilkas

SUKUTAULU

Nemi on astutettu 30.12.2019. Varmistamme tiineyden tammikuun lopulla.

****

Suunnitelmissa Lindbiski pentue keväälle 2020

Saamme iloksemme tehdä jalostuksellista yhteistyötä kasvattimme, Lindbiski Karman omistajan Milla Pälvilän kanssa. Kata tullaan astuttamaan helmikuussa upealla metsästys- ja koekoiralla, Justincase Tiger, "Sälli".
Toivon tästä yhdistelmästä reippaita, hyvällä työmotivaatiolla olevia koiria niin metsästykseen kuin rodunomaisiin kokeisiinkin.

Emä: Lindbiski Karma
Isä: FI KVA Justincase Tiger

SUKUTAULU

****

Suunnitelmissa Lindbiski pentue kesälle 2020

Emä: Lindbiski Soreahiippo
Isä: ?

Sijoituskoiramme Lindbiski Soreahiippo tullaan astuttamaan seuraavaan juoksuun.
Urosvalinta on vielä hieman avoin, mutta toiveissa on saada käyttöön rodunomainen, metsästyskäytössä oleva uros, joka kantaa myös ruskeaa väriä.
Vaikka tuo väritoive ei olekaan ensisijainen kriteeri, niin kummiskin haluaisin vaalia kasvatustyössäni kantanarttuni, Sukkela Fantasian perintöä ja sitämyöten myös ruskeaa väriä myös tulevissa pennuissa.

Olemme allekirjoittaneet Suomen kennelliiton kasvattajasitoumuksen ja teemme aina kirjallisen sopimuksen koiran kaupasta Kennelliiton vahvistamaa lomaketta käyttäen.
Myymme pennut eläinlääkärin tarkastamina ja sirutettuina.
Liitämme uudet pennunostajat vuodeksi Labradori-/ Kiharakerhon jäseniksi. Annamme pennuille mukaan muonaa ja pentudamin, sekä "käyttöohjeet". Avustamme taipumuskokeisiin tähtäävässä koulutuksessa ja maksamme ensimmäisen taipumuskoe ilmoittautumismaksun.

Käyttölinjainen labradori ja myöskin kiharakarvainen noutaja ovat reippaita ja vauhdikkaita koiria, joka tarvitsevat hyvän peruskoulutuksen ja aktiivista tekemistä. Rajoja ja samalla myös rakkautta. Tästä syystä myymme pennut vain harrastaviin/metsästäviin koteihin

Ota reilusti yhteyttä jos tarvitset koiraa metsästykseen tai harrastuskaveriksi, kerromme mielellämme lisää tulevista pentueista.

Yhteydenottolomake pentukyselyjä varten löytyy TÄÄLTÄ