Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:301113 kpl

Yhteystiedot:

Lindbiski kennel
Hilkka Lindberg
puh. 0400-011503

Bearberry's kennel
Jorma Lindberg
puh. 040-5567946

lindberg.jorma@pp.inet.fi

Lähetsalontie 118, 85900 Reisjärvi

 Pentusuunnitelmat

pennut.jpg

Annamme etusijan sellaisille pennunvaraajille, joilla on metsästyskortti ja jotka vievät koiraa metsälle, (esim, kyyhkys- sorsa- ja kanalintujahdit)
Myös rodunomaiset harrastukset (taipparit, NOME-B, WT, MEJÄ)ovat plussaa.
Lisäksi edellytämme että koira tutkitaan (lonkat, kyynärpäät, silmät)
noin 1-2 vuoden iässä.

****

 Lindbiski pentue suunnitelmissa syksyllä 2023 !

Emä: Lindbiski Mustakiitäjä. "Hilma" TIETOKANNASSA

Isä: 

SUKUTAULU

Sijoituskoirani Hilma, Lindbiski Mustakiitäjä on tarkoitus astuttaa syksyn -23 juoksusta. Odottelemme vielä Hilman geenitestien tuloksia ja julkistamme tulevan pentueen isän myöhemmin.


 

****


Olemme allekirjoittaneet Suomen kennelliiton kasvattajasitoumuksen ja teemme aina kirjallisen sopimuksen koiran kaupasta Kennelliiton vahvistamaa lomaketta käyttäen.
Myymme pennut eläinlääkärin tarkastamina ja sirutettuina.
Liitämme uudet pennunostajat vuodeksi Labradorikerhon jäseniksi. Annamme pennuille mukaan muonaa ja pentudamin, sekä "käyttöohjeet". Avustamme taipumuskokeisiin tähtäävässä koulutuksessa.

Käyttölinjaiset labradorit ovat reippaita ja vauhdikkaita koiria, jotka tarvitsevat hyvän peruskoulutuksen ja aktiivista tekemistä. Rajoja ja samalla myös rakkautta. Tästä syystä myymme pennut vain harrastaviin/metsästäviin koteihin.

Ota reilusti yhteyttä jos tarvitset koiraa metsästykseen tai harrastuskaveriksi, kerromme mielellämme lisää tulevista pentueista.